10 Questions Help You Prepare CCNA 640-802 Exam

Solving many practice questions after you study the CCNA theory is the way to go for mastering the CCNA material and get prepared for passing the exam. The following practice exam questions are for the Cisco CCNA 640-802 exam and will definitely help you towards your certification efforts.

Question 1: What command will show you the routed protocols running on your Cisco router?
Answer: show protocols

Question 2: What type of cable should you use to connect to the console port of a Cisco router?
Answer: Rollover cable

Question 3: What type of Ethernet cable should you use to connect a Hub and a Switch or two Switches?
Answer: Crossover cable

Question4: RIP uses bandwidth and delay to determine the best path to a destination network (True/False)
Answer: False. RIP uses only hop count

Question 5: Which statement about MAC addresses is correct?

A. the MAC address can never be changed.
B. A MAC address is represented by binary digits that are organized in pairs.
C. A MAC address is a number in hexadecimal format that is physically located on the NIC.
D. It is not necessary for a device to have a unique MAC address to participate in the network.

Answer: C

Question 6: Which of the following is an IOS command that can be used to increase the security of unused switch ports?

A. Port security
B. Mac-secure
C. Firewall
D. Shutdown

Answer: D

Question 7: IP addresses are represented by:

A. 16-bit decimal numbers
B. 32-bit binary numbers
C. 8 sets of 4-bit decimal numbers
D. 8-bit binary numbers

Answer: B

Question 8: What does the command IP route 192.168.50.0 255.255.255.0 10.2.1.3 specify?

A. The router should use network 192.168.50.0 to get to address 10.2.1.3.
B. Both 192.168.50.0 and 10.2.1.3 use a mask of 255.255.255.0.
C. You want the router to trace a route to network 192.168.50.0 via 10.2.1.3.
D. The router should use address 10.2.1.3 to get to devices on network 192.168.50.0.

Answer: D

Question 9: Which of the following protocols is an example of an exterior gateway protocol?
A. BGP
B. RIP
C. EIGRP
D. OSPF

Answer: A

Question 10: What does the configuration register 0x2102 do?

Answer: Instructs the router to look in NVRAM for the boot sequence.

 

Share This Post

2 Responses to "10 Questions Help You Prepare CCNA 640-802 Exam"

Post Comment